Kontinentalfrukost

Vårt första hotell här i Mexico var sannerligen ingen höjdare, vi skulle från början bott någon annanstans men dessvärre blev vårt rum avbokat bara någon dag innan avfärd så vi bokade detta i all hast och tänkte som så att vi faktiskt bara skulle sova där en natt för att dagen efter bege oss vidare mot Isla Mujeres. Vi hade redan hemifrån beställt en Shuttle bus och efter hand som busschauffören släppte av alla passagerare på det ena lyxhotellet efter det andra och vi fortfarande inte blivit avsläppta började vi ana oråd. Vi fortsatte att köra i all oändlighet kändes det som och slutligen anlände vi till en totalt nedsläckt gata och det vart än mörkare när vi sedan stannade och chauffören bad oss hoppa ut för att det var då här vi skulle bo. Både jag och Linda tittade misstänksamt på varandra och frågade om inte chauffören först kunde gå in i receptionen och säkerställa att vi faktiskt hade ett rum, haha!

Nåväl, vi sprang efter långa förhandlingar raka vägen upp till rummet och däckade. Till vår förvåning hade vi en hel lägenhet till vårt förfarande och vi verkade vara de enda gästerna på hela hotellet, trots detta valde vi att sova i samma rum då jag möttes av en ÖDLA krypandes i min SÄNG! Det komiska var att då vi bokade hotellet stod vi och valde mellan detta som Linda hade funnit och ett annat som jag hade hittat och det som slutligen avgjorde var att det faktiskt ingick en kontinentalfrukost i detta erbjudandet. Så vi har redan lärt oss någonting nytt under resans gång, en kontinentalfrukost består således utav följande:

DSC_0090DSC_0080

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.