Isla Mujeres

Om ni ska till Mexico någon gång så kan jag verkligen rekommendera er att göra ett litet stopp på Isla Mujeres, vi var där i två dagar och det var ganska lagom. Vi hann utforska ön med en liten golfbil, strosa omkring inne i ”stan” och prova diverse restauranger samt slappa några timmar på stranden och bada i det turkosa vattnet. Både jag och Linda föredrar att det händer saker på våra semestrar och blir ganska snabbt rastlösa av att bara ligga på stranden.

När vi hyrde golfbilen passade vi på att göra ett litet stopp vid sköldpaddsfarmen som är välkänd för ön, vi stannade även på en utsiktsplats där vi njöt av solnedgången. Ön är väl kanske lite upplagd för par och jag kan verkligen föreställa mig hur romantiskt det hade varit att resa hit om man hade haft en pojkvän…

DSC_0617

DSC_0619

DSC_0650

DSC_0660

DSC_0717

DSC_0905DSC_0460

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.