Vi har BADAT med HAJAR!!

Imorse lämnade vi Isla Mujeres och tog oss vidare till Isla Holbox, det var en restid på ca 4 timmar totalt där vi åkte båt i två omgångar och buss där emellan. Det gick riktigt smidigt måste jag säga, det är verkligen lätt att ta sig fram här och göra sig förstådd (till skillnad från i Kina).

Innan jag uppdaterar er om Holbox som verkligen är lugnets ö tänkte jag komma ikapp med inläggen ifrån Isla Mujeres och först ut blir då vi badade med hajar! Jag blev riktigt förvånad över hur märklig huden på hajen kändes, den var liksom sträv som gummi men ändå mjuk på något vis, riktigt läskig känsla och inte alls som jag trodde! Det här är en stor fobi som jag har (jag vet inte hur många mardrömmar jag har haft där jag blir attackerad av hajar) så jag förstår fortfarande inte hur jag vågade hoppa i poolen och dessutom lyfta upp hajen! Varför tar vi människor sådana risker? Tänk om hajen hade fått spelet och kapat benet på mig?

Det är förresten roligt hur man reagerar av olika rädslor för av någon anledning kändes det bättre att inte stoppa i händerna i vattnet…ja och som ni kanske förstår var det omöjligt att kontrollera mimiken på bilderna!! Till skillnad ifrån Linda som vart helt oberörd och istället frågade hur högt hon kunde lyfta hajen!!!!

DSC_0577

DSC_0551

DSC_0561

DSC_0566

Ni kan se vart hajen befinner sig i bilden, petflaskan är fastknuten i fenan på hajen…DSC_0572

DSC_0574

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.