Sneak peek på dagens outfit

Idag gjorde vi något alldeles väldigt turistigt, vi hoppade på en guidad tur till Chichén Itzá. Vi orkade helt enkelt inte planera turen dit själva, det var absolut ingen ”wow-liknande” känsla som när vi tex besökte kinesiska muren eller Taj Mahal i Indien men helt klart något som skulle prickas av på ”listan” eftersom det numer tillhör ett av de sju underverken. Nu är vi helt slut då det blev en riktig heldag så nu ligger vi nerbäddade i varsin säng och ska alldeles strax släcka lampan och krypa till kojs, imorgon väntar semesterns tredje löppass följt av en dag på stranden!!

Det känns som att vi har en riktig hälsoresa för vi tar det oerhört lugnt, stiger upp mellan klockan 06:00-07:00 och påbörjar dagarna med löpning, vi har hitintills undvikit alkohol och dessutom gått och lagt oss i lagom tid för att vakna utvilade då klockan ringer. Ljuvligt skönt!

Vi tog massor med bilder under dagen men jag orkar inte kolla igenom dem så tillsvidare får ni en liten sneak peek på min turistoutfit (lite störigt att vi tvingades ha ett sådant där super-turistigt band kring armleden, fördärvar ju bilderna):

DSC_0153 DSC_0154Kjol: Köpt i Kina / Linne: H&M / Klackar: Unisa / Brillor: Prada

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.