Sölvesborgs-reunion

Igår mötte vi som sagt upp en vän ifrån Sölvesborg som är på resande fot och lägligt nog befinner sig i Mexico precis som oss, vi passade på att visa honom vår ”favorit-restaurang” i Tulum och även han gav den riktigt bra betyg.

Nu har vi kommit fram till Playa del Carmen och lokaliserat oss i området, vi har faktiskt lyckats pricka in ett hotell i helt rätt område dock ett pyttelitet sådant! Strax ska vi bege oss ut och undersöka nattlivet här så i skrivande stund håller vi på att svira om till partysessor!

Igår körde jag på mintgrönt, det blev inga bra outfitbilder utan snarare ett par suddiga hängmattsbilder:

DSC_0446

DSC_0450

Klänning: Monki / Bälte: Tiger

DSC_0459

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.