Sista kvällen i Mexico

Jag har haft en sjukt tuff natt med feberfrossa, vi är lite oroliga över att jag kanske har drabbats av denguefeber då jag har haft vissa av symptomen som man får när man drabbas av detta virus. Dock har jag varit så pass pigg under dagen att jag faktiskt orkade med att simma med delfiner som vi sedan tidigare hade bokat in (ni anar inte hur roligt detta var!) vilket jag kanske inte borde orkat om jag bar på viruset?

Ikväll är det vår sista afton här i Mexico och den har vi spenderat med ytterligare lite shopping, jag har verkligen fått hejda mig att inte köpa mer för här finns så otroligt mycket att shoppa! Än så länge har jag köpt en handväska, ett par kilklackar, löparskor, tre strandklänningar, en skjorta, ett par shorts, en tröja med tillhörande underlinne, handmålade salt- & pepparkar samt en flaska med äkta Mayasprit (den godaste snapsen jag någonsin smakat) som jag tänkte ge bort till en vän där hemma som gjorde mig en dundertjänst medans jag var bortrest. Nämligen hade min balkongdörr blåst upp och stod vidöppen då det stormade hemma i Malmö och han hade varit så söt och observerat detta och tog kontakt med mig eftersom han anade att jag hade rest på semester så det har varit ett himla meck innan han slutligen lyckades hjälpa mig att få igen dörrarna.

Jag står även i valet och kvalet om jag ska köpa med mig en spegel som jag blev lite halvt kär i men då blir det ju lite i stil med Kina-resan då jag fick för mig att köpa med mig en gigantisk kruka, med andra ord ett himla krux med att få hem pinylen!

DSC_0517

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.