Swimming with dolphins

Att simma med delfiner är något av det roligaste jag har gjort i hela mitt liv, tiden stod i princip still och trots mitt ”ovälmående” kändes det som att jag svävade på moln. Jag blev verkligen överraskad över hur stora delfinerna faktiskt är i verkligheten och än mer överraskad över att delfiner inte klarar av att leva ensamma, de måste alltid vara två och två (alltså med sin respektive) och hur romantiskt är inte detta?!

Vi gjorde säkert 6-8 olika kommandon där den bästa helt klart var då man låg raklång i vattnet och delfinerna satte sina nosar i hålfötterna och sedan pushade så att man bokstavligt talat FLÖG fram likt superman, herre jesus vilken känsla. Tyvärr fick jag ingen bra bild på detta, vi fick inte fotografera själva och fotografen som tog bilderna vart rent värdelösa så det sög faktiskt att behöva pröjsa ytterligare 500 spänn för att få några enstaka foton. Vi hade nämligen redan betalat 1000kr för själva simturen…

En annan sak som störde mig var att vattnet var riktigt äckligt, nu vet jag inte om det kanske är så att delfiner faktiskt trivs bättre med massor av alger och skit i havet men så här ser det i varje fall inte ut på andra parker när jag googlar och får fram foton.

photo1 1625734_10151975662601006_477760488_n

_MP37582 _MP37586 _MP37581

_MP37605

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.