El Castillo – Tulum

Jag kom just på att jag glömt bort en del Mexico-inlägg så de får helt enkelt komma så här i efterhand!

Något av det roligaste jag vet när man åker på semester är just att fotografera, att fånga varenda litet ögonblick samt även att vara med på bilder så klart (det gillar jag nästan ännu mer)! Jag önskar dock att jag även hade kunnat klicka av bilderna på mig själv för jag ser hela tiden olika foton i mitt huvud, hur jag vill föreviga vissa platser men det är inte alls lika lätt att förklara för andra och det stör mig lite ibland! Jag vet att jag inte kan ställa några krav på att någon heller ska kunna förstå för det är ju mitt brinnande intresse och ingen annans.

Ibland blir det som jag tänkt mig, ibland blir det katastrof! Det komiska är att jag och Linda i princip bränner av riktiga ”foto-sessions” när vi är iväg och reser, vi har insett att om man verkligen ska fånga de där bra bilderna så måste man ha tålamod och då kan det se ut som enligt nedan:

DSC_0921

DSC_0925

DSC_1005

DSC_1016

DSC_1055

DSC_1062

DSC_1069

DSC_1071

Vad gillar ni mest, att jag endast väljer ut den bästa bilden ifrån varje ”session” eller att jag lägger upp flertalet bilder som i detta inlägget?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.