Hotel Cabañas Los Lirios Tulum

Till en början hade vi bokat ett hotell i Tulum’s downtown men efter långa diskussioner med min vän Anton som nyligen hade kommit hem ifrån Mexico menade han på att vi nog skulle se över vårt hotellval och istället boka in oss på stranden eftersom det var där man höll till i Tulum. I all hast avbokade vi vårt hotell och bokade in oss på samma hotell som han och hans kompis-crew nyligen hade bott på, det visade sig vara ett kanonhotell bortsett ifrån inbrottet vi hade på natten! Hade vårt ”security-lås” funkat så hade vi dessutom sluppit detta drama!

Rummen var rymliga och fräscha, mysigt med en egen hängmatta på balkongen och närheten till stranden vart underbar! Frukosten var superb, dock vart lunchen katastrof och trots att vi ganska snabbt insåg detta gjorde vi i ren lathet om vårt misstag och fortsatte att äta lunch på hotellrestaurangen…

Totalpris för 4 nätter: 857 USD, jag vet inte exakt vad det blev i SEK.

DSC_0462

DSC_0461

DSC_0187

DSC_0190

Min reseoutfit: Tulum -> Playa Del Carmen

Jag är väldigt nöjd med min packning för jag satte redan hemma ihop alla mina outfits och det blev väldigt bra, jag använde precis allt jag hade packat med mig (förutom party-outfitsen för vi valde att istället ta en lugn semester och bojkottade allt vad gällde fest) och sparade massor med tid när jag väl var på plats i Mexico!

DSC_0465

Klänning: H&M / Solhatt: köpt i Indien / Brillor: Marc Jacobs / Sneakers: Nike

Indisk restaurang i Tulum:

DSC_0068

DSC_0067

Italiensk restaurang i Tulum:

DSC_0893

DSC_0894

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.