Campylobacter

Idag ringde läkaren och berättade vad det är jag har drabbats av och tydligen är det en bakterie vid namn ”Campylobacter” och när man läser symptomen på den där förbaskade bakterien förstår jag inte hur jag lyckades överleva en tjugo timmar lång flygresa!! Det värsta av allt är att jag såklart råkar vara en av de där ”ovanliga” som dessutom drabbats av ledbesvären som bakterie-puckot kan orsaka! De senaste två dagarna har jag knappt kunnat knappa på datorn då det gjort så otroligt ont i fingrarna, är det dessutom inte typiskt att ledvärken satte sig just i händerna som jag redan sedan innan har problem med? Nåväl, tydligen kan jag få ett återfall med dessa enorma magkramperna så det hela behöver inte vara över än!!

Idag har jag invigt mina nya löparskor med en kort tur runt Pildammsparken, det blev endast 4km men bättre det än ingenting! Nähä, nu väntar jag besök så det är väl bäst att runda av…

DSC_0790

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.