Nästa resa bokad och betald

Det här behövde jag verkligen, nämligen en ny resa att se fram emot!! Häromdagen slutförde vi bokningen och betalade flygbiljetterna till Island, nu är det i och för sig några månader tills vi reser så möjligen hinner jag klämma in ännu en destination innan dess! Hur som helst, denna gången är det åter igen jag som reser tillsammans med min kära Mammi & Jockis! Vi ska utforska Island i en vecka och det ska bli så himla spännande, jag införskaffade mig just den obligatoriska ”tio-i-topp”-boken så planeringen kan börja!

Jag köpte även på mig två andra reseböcker som ska få agera inredningsdetaljer här hemma, hur trevligt är det inte att ha dessa framme och låta gästerna inspireras utav nya fräcka resmål?

DSC_0785

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.