Aminosyror och proteinbars

Oj vad nöjd jag är med kvällens träning, precis när jag skulle gå och egentligen ansåg mig som färdigtränad blev jag nämligen utmanad i intervall-löpning vilket jag självklart inte kunde motstå! Istället för 50 min utökades passet således och slutade med hela 75 min! Well done!

Under passet drack jag aminosyror som jag precis införskaffat efter tips ifrån Malin, fantastiskt gott och man får faktiskt extra energi under träningen! Ska bli intressant att se om det även ger resultat på dagsformen! Är det förresten någon som vet vart man kan köpa proteinbars till bättre priser? Jag är helt besatt utav dem vilket kommer att bli på tok för dyrt i längden…

DSC_0009

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.