Putsa fönster

Det har verkligen varit fullt ös här hemma sedan jag kom hem, jag har börjat beta av alla mina punkter på ”to do listan” som jag skapade för någon dag sedan: Jag har lämnat in fodralet till en av soffkuddarna på kemtvätt, bytt jackan som inte riktigt hållt kvaliteten, putsat alla fönstren (jag har dessutom för första gången sedan jag flyttade in delat på rutorna och putsat insidan, det var dock ett smärre krig att få upp hasparna med hjälp utav en skruvmejsel), dammsugit, städat toaletten, badat Miio, ringt ett par viktiga samtal och nu tänkte jag strax börja sortera bland en massa papper som bara har blivit liggandes de senaste månaderna. Att vara effektiv kan vara den bästa känslan någonsin!

Hur som helst, jag funderar dock på att göra en liten avstickare och dra bort till gymmet…trots att klockan snart är nio!

DSC_0002

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.