AW med girlsen

Alltså, min mage är fortfarande inte helt okej så jag beslöt mig för att jobba hemifrån idag! Det är faktiskt ganska mysigt att göra det sådär emellanåt, om inget annat så blir åtminstone Miio överlycklig! Medans han har legat i soffan och sovit hela dagen har jag suttit vid skrivbordet och rapporterat!

Hur som helst, fram mot eftermiddagen mådde jag mycket bättre så jag beslöt mig för att joina en spontan AW med tjejerna! En riktigt lyckad AW måste jag säga! Mer om det imorgon, nu är jag så redo för att krypa i säng och se ett par avsnitt av Suits som alla menar är så bra! Jag har dessutom köpt med mig en påse med godis så det ska bli riktigt mysigt!

Till lunch tillagade jag en enkel portion med lax, visst ser det smaskigt ut?

DSC_0002

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.