On my bicycle

Man blir ju på så himla bra humör bara av att solen tittar fram! Jag kom precis hem och har varit igång sedan jag steg upp imorse vid åtta-tiden! Trots gårkvällens lilla AW kände jag mig ändå oförskämt pigg när klockan slog nio så det hela slutade med att jag och Lindie beslöt oss för att köra en spontan runda på gymmet, det blev överraskande nog ett IW-pass. Med andra ord en perfekt start på lördagen!

Resten av dagen har vi sprungit likt yra höns genom stans alla butiker  och det där med att fortsätta att pricka av min ”to-do-list” glömde jag tydligen bort för nu är jag så redo för att ta en timmes powernap, Miio är lika slut han efter att precis ha kommit hem ifrån dagens PW och ikväll vankas det åter igen vinafton så det är väl lika bra att jag blir pigg inför det…

DSC_0023 DSC_0029 DSC_0037Jacka & Scarf: Burberry / Jeans: H&M / Sneakers: Nike / Väska: Michael Kors / Brillor: Marc Jacobs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.