Inredningsrunda som heter duga!

En heldag med min finaste Louise, kan en söndag resultera i bättre sällskap än så här? Jag tror knappast det! Vi hade ju sedan tidigare bestämt oss för att ägna söndagen åt en liten inredningsrunda (som tog oss hela eftermiddagen) men dessvärre har jag ännu inte funnit den perfekta sängen men det tåls att ha is i magen….

Jag är så otroligt glad och tacksam över alla fina vänner jag har funnit här i Malmö och att vi dessutom delar samma intressen är ju helt overkligt! Louise är lika foto-tokig som jag och att hon dessutom precis som jag bloggar är ju minst sagt klockrent! En vän för livet!

DSC_0488

DSC_0492

DSC_0498

IMG_4210

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.