Go with the flow

Gud vad det har varit blåsigt i Malmö, igår när jag cyklade till gymmet höll jag bokstavligt talat på att blåsa av gatan! Jag och Lindie möttes upp efter jobb och körde ett stenhårt rump-pass, självklart med viss input ifrån vår kära PT-Niclas! Jag måste skärpa mig och ta tag i det där med att boka in fler PT-pass, just nu kör jag bara samma övningar om och om igen och då är det ju svårt att utvecklas…

Idag plockade jag fram ett par byxor som jag inte riktigt har känt mig bekväm i då de är något stora för mig, det återstår väl att se om de får följa med till årets första Loppis-runda eller om de ska finnas kvar i klädkammaren ytterligare en tid.

DSC_0282

DSC_0227Tröja: Ralph Lauren / Skjorta: Henri Lloyd / Byxor: Ralph Lauren / Bälte: Tiger / Pumps: Unisa / Väska: Vagabond

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.