Kort dag

Våren är här och det känns som att man skymtar sommaren runt knuten, underbart! Idag slutar vi redan klockan halv tre eftersom det är ”dag före röd dag”, det vart faktiskt lite lyxigare på mitt förra jobb vad gäller det här med röda dagar för då slutade vi redan klockan 12:00 ”dag före röd dag”!

Hur som helst, påsken faller ju in alldeles förträffligt väl och jag har nästan bestämt mig för att inte starta jobbdatorn en endaste gång på alla dessa dagar! Jag ser väldigt mycket fram emot ikväll då Louise kommer hem till mig en runda, det börjar nästan bli lite tradition att ses på tu man hand åtminstone en gång i veckan!

Antar att det blir sista dagen på väldigt länge som jag sportar mina ”ridstövlar!!

DSC_0435

DSC_0434

DSC_0443

Jacka: Lindex / Blus: H&M / Byxor: Bikbok / Stövlar: Håkanssons / Väska: Michael Kors

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.