Throw back Mexico

Hoppas att ni alla har en fantastisk långfredag, själv tog jag beslutet att vara kvar hemma i soffan hos Mammi & Jockis och det är jag så himla glad för. Äntligen har jag lite tid över till att röja i min dator och just nu går jag igenom alla Mexico-bilder, eftersom jag tar så otroligt många foton måste jag med jämna mellanrum sortera ut och radera. Fy sören vad roligt det är med bilder, man bevarar ju så många minnen som man kanske annars lätt hade glömt bort med tiden…

Här är en situation som fick oss att skratta oss dubbelvikta, plötsligt när vi i skymundan hade ställt upp oss för att ta lite outfitbilder hoppade en indian fram som väldigt gärna ville förevigas på bild.

DSC_0103

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.