En räkmacka i solen

Underbart påskväder!! Så snart vi kom hem ifrån K-town snörade jag på löpardojjorna och begav mig ut i skogen för att avverka tre varv runt Slingan, i skrivande stund sitter jag med färg i håret och det är sannerligen med spänning som jag strax får se resultatet. Jag har typ aldrig i mitt liv färgat håret hemma själv men när både Lindie och HT menade på att det är busenkelt med hemmafärg tänkte jag att då ska väl ändå jag också klara av att göra det sådär emellanåt. Det är ju både tidskrävande och dyrt att springa till frisören hela tiden.

Strax ska vi börja med middagen här! Det är jag som ska agera kock och på menyn står det hängmörad ryggbiff serverat med hemmagjorda klyftpotatis, avokadosallad och bearnaisesås! Givetvis med ett passande rödvin som vi inhandlade på systemet tidigare idag! I övrigt har rastlösheten gjort sig så påtaglig att jag hunnit boka upp varendaste liten minut här ikväll, så snart jag ätit med familjen kommer både min barndomskompis Per och min bästaste Marlena hit för lite samkväm. Tror bestämt det får bli en kvälls-pw runt mysiga Sölvesborg!

DSC_0218 DSC_0220

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.