På landet

Det blir mjuka kläder för hela slanten nu när jag är hemma på landet, vi ska strax bege oss in till K-town och strosa runt i diverse butiker för att avsluta med en fika i solen. Eftersom planen är att Mammi ska hjälpa mig att färga håret idag blir det au naturel och således inga hårprodukter i kalufsen…

Jag försöker att lära Jockis min kamera så att han kan den lagom tills vi reser till Island och hittills bådar det bra, vi testade som snabbast i trädgården men eftersom solen föll rakt på fick det bli en något oglamourös bakgrund. Jag ville egentligen ha deras fantastiskt gröna och fina trädgård baktill men det blev inte alls bra ljusmässigt!

DSC_0226 DSC_0227 DSC_0234Tröja: Warehouse / Jeans: Zara / Bälte: Tiger / Brillor: Marc Jacobs / Sneakers: Nike

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.