Aminosyror

Att träna med Aminosyror är ta mig tusan som att klunka dunderhonung! Fy sören vilken energi jag har haft under träningspassen de senaste dagarna, idag gav jag mig tusan på att jag skulle slå cyklisten till vänster om mig (rent kalorimässigt) och detta trots att hon redan hade trampat på ett bra tag innan jag ens hoppade upp på cykeln och således hade ett rejält försprång. Tror ni att jag cyklade ikapp? OH YES!!

Med andra ord är jag duktig mör i kroppen och jag vågar knappt tänka på träningsvärken som kommer att infinna sig i mina armar under morgondagen, det är ju alltid värst dag två och idag har jag känt mig totalt blåslagen efter att ha bjudit in min kära vän Malin på ett gästspel på Forum igår! Hon är helt grym på det där med styrketräning!

IMG_3943

IMG_3895

IMG_3894

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.