Aktiv vila

Det var med riktigt tunga steg som jag tog mig runt ett varv kring Pildammsparken idag, de senaste två träningspassen har varit enormt tuffa så det är väl kroppens sätt att säga ifrån! Nu ska jag bara precis snabbt in i duschen för att sedan ge mig ut på stan och avnjuta lite mat och ett glas vin, det blir förresten mycket vin den här veckan så jag är lite smått bekymrad! Nåväl, man lever bara en gång och jag får passa på den här veckan då Miio är kvar hemma i Sölves (han hade en tid hos veterinären idag)!!

Här ser ni förresten resultatet av min ”hemma-hårfärgning” som jag och Mammi slogs med hemma i Sölvesborg! Haha, ni skulle sett oss!! Syftet var väl egentligen bara att färga ”utväxten” (som när man kommer upp i ålder har en tendens till att se lite grådaskig ut) vilket vi faktiskt lyckades med, jag tog färgen ljusbrun och det var väl nästan exakt samma färg som jag sedan tidigare hade. Nu ser man ju färgskiftningar där håret har solblekts men det tycker jag bara är snyggt…

DSC_0232

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.