Ett linne, många kombinationer

Alltså, det där med att gå ut två dagar i rad är inte riktigt min grej! Att dessutom ha dagarna fyllda till bristningsgränsen gör ju inte saken mycket bättre.

Hur som helst, i fredags hade jag en supertrevlig afton som började på Camillas (min spinning-instruktör som jag nyligen lärt känna) kontor där vi hade lite av en förfest innan vi slutligen drog vidare mot Glasklart. Det som är så bra med just Glasklart är att folk går dit mycket tidigare vilket i sin tur innebär att du faktiskt inte behöver vara upp halva natten bara för att du ska gå ut. Jag vart hemma redan klockan ett och då kände jag mig mer än nöjd med min afton!

Igår vart det Malin som ställde till med fest och precis som jag misstänkte skulle jag inte orka följa med hela vägen ut men det var i alla fall kul så länge det varade. När de andra for vidare mot Lilla Torg åkte jag hem för att sova, vilket jag är mycket glad över idag då jag redan klockan åtta började kriga med min tvättid!!

DSC_0252DSC_0258 DSC_0259

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.