Fest hos Malin

Både jag och Louise kände oss som två klubbade sälar igår när det var dags för att svira om till partysessor, hela dagen spenderade vi tillsammans och inte en lugn stund hade vi. Det är alltid full fart på oss två och ett fokus utan dess likne, jag tror baske mej att vi är stöpta i samma form. Kolla bara Louise som steg upp HALV FEM en lördagsmorgon så att hon kunde rida sina hästar INNAN hon kastade sig i bilen och körde hem till mig…

Vi hade i vilket fall en supertrevlig afton och jag är så glad att jag lärt känna ännu en härlig tjej här i Malmö, det var rena slumpen att jag och Malin över huvudtaget möttes och sedan dess har vi spenderat åtskilliga stunder på både gymmet och kring diverse promenadslingor här i trakterna.

DSC_0220

DSC_0241

IMG_5295

IMG_5300

IMG_5283

IMG_0038Fråga mig inte vad Cattis gör bakom min rygg, hennes första intryck utav mig och Louise (utifrån Instagram och FB) var visst att vi skulle vara ena riktiga torrbollar men det fick hon som sagt äta upp i efterhand vilket hon glatt berättade efter några glas vin. Haha!

Lite skoj att höra vad folk har för uppfattning om en innan man faktiskt ses i verkliga livet. Jag kan tänka mig att ni är många där ute som har en bild av hur jag är och det är ju en av smällarna man får ta då man väljer att blogga! Kolla bara Louise, hon hade ju också en väldigt vinklad bild av mig innan hon lyckades komma mig under skalet och faktiskt lära känna mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.