Mor- och dotterdag

I skrivande stund ligger jag nerbäddad i sängen med världens huvudvärk, det känns som att hela huvudet är en enda stor luftballong som håller på att sprängas och tröttheten ska vi inte prata om (förbaskade pollenallergi)! Jag försöker att bota mig själv med alvedon och vätske-ersättning och hoppas på att bli lagom pigg för att kunna njuta av det härliga vädret ikväll.

Hur som helst har jag haft en jättemysig dag tillsammans med min mamma som kom ner på en liten visit, vi har i vanlig ordning fikat här hemma, lunchat på stan för att slutligen äta en glass i parken. Jag lämnade nämligen kvar Miio hemma i Sölvesborg förra helgen då jag hade bokat in en veterinärstid åt honom i veckan. Han har under en längre tid kliat sig kraftigt i skrevet och detta kopplade jag ihop med att han faktiskt har haft en fästing där omkring och tänkte att det var lika bra att kolla upp det! Stackars mammi och Jockis fick som sagt uppdraget att beskriva problematiken för hudspecialisten som vi hade fått tid hos och pekade noggrant ut ”pricken” där fästingen suttit:

– ”där är den där lilla pricken efter fästingen han hade och som han så febrilt kliar sig på”.

Svaret blev något genant:

-”men det är fullt normalt, det där är hans bröstvårta”

Nåväl, han var hur som helst väldigt torr i huden så nu har vi fått utskrivet en fiskolja som han ska få i sig varannan dag. Sen blev vi 700kr fattigare!

DSC_0224

DSC_0221

DSC_0227

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.