Pastelligt

Hörrni, visste ni att det igår var den ”internationella befruktningsdagen” eller något sådant?! Jag hörde det på radion när jag var ute och sprang och höll bokstavligt talat på att snubbla omkull, haha!

Idag har jag hur mycket som helst på jobbet och efter gårdagens IT-/Finans konferens känner jag sannerligen stressen över hur mycket jag har kvar att lära mig. Vi kom bland annat fram till att jag ska bli key user i vårt ekonomisystem och bara där finns det ju oändligt mycket kunskap att suga in. Jag vet dock inte riktigt hur jag ska räcka till, tänk om man ändå kunde klona sig själv och befinna sig på fem olika platser samtidigt. Jag vill så otroligt mycket med mitt liv att jag ibland kan bli ledsen över att tiden går så snabbt och att jag då inte ska hinna med allting!

DSC_0235

DSC_0376

DSC_0272

DSC_0273

DSC_0349

DSC_0300Blus: Köpt i Peking / Bälte: Burberry / Jeans: Gina tricot / Kilklackar: Zara / Väska: Michael Kors / Örhängen: Ti Sento

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.