Valborg

Det blev som sagt en väldigt lugn Valborgsmässoafton för mig och Hanna, inte minst för att vi totalt hade missförstått kvällens tema och pälsade på oss likt vi skulle på en avancerad friskvårdsutflykt! Nåväl, vi skulle i alla fall överhuvudtaget inte sitta ute och bara det gjorde ju att vi kände oss totalt malplacerade bland alla partysnygga festdeltagare. Vi hade dessutom gjort det väldigt lätt för oss (eftersom vi trodde att vi skulle grilla och sitta utomhus) och köpt med oss chorizokorvar med vanligt korvbröd vilket verkligen inte passade in på aftonens tema! Hur som helst, partysuget fanns där inte innan vi anlände och dök heller inte upp under kvällens gång så vi gjorde helt rätt i att ta vårt förnuft till fånga och åka hem i lagom tid till att kunna vakna utvilade idag.

Elaine, hade verkligen en helt fantastiskt fin lägenhet! Hon är helt grym på det här med inredning och jag funderar lite på att ta hit henne här för att bidra med den sista touchen av denna lägenheten…

DSC_0218

DSC_0223

DSC_0228

DSC_0226

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.