Sjukling

Vaknade med en riktigt ond hals som dessutom nått ända ut till öronen imorse, förbaskat också för är det någonting som jag avskyr så är det just att vara sjuk och inte få känna sig stark och energisk! Jag blev således kvar i sängen fram till tio och beslutade mig för att jobba hemifrån i den mån jag skulle orka. Kring lunchtid vart jag dock så pigg att jag faktiskt fullföljde resten av dagen framför jobbdatorn!

Nu har jag varit borta på Apoteket och köpt på mig båd Bafucin och halsspray, hoppas på att detta i kombination med en god middag här hemma kan göra mig fullt frisk igen för hela helgen är som vanligt bokad till bristningsgränsen.

Nu är min nya skrivbordsstol på plats, får återkomma med detaljbilder:

DSC_0229

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.