Ledsen och ensam

Alltså jag känner mig döende, jag förstår inte vad det är för fel på mitt immunförsvar för tillfället för det här året har jag redan varit sjukare än på flertalet år dessförinnan. Innan Mexico vart jag dunderförkyld, efter Mexico låg jag pall på grund av den där förbaskade magbakterien och idag har jag alltså åter igen legat som en död fisk i sängen precis hela dagen.

Jag känner mig jätte ledsen och ensam för jag missar så otroligt många roligheter som jag sedan långt tillbaka hade planerat in just denna helgen, jag skulle tex se Toughest som äger rum på Ribersborg, jag skulle ut och äta middag med tjejerna ikväll och efter det skulle jag och Louise ansluta till ett tjejevent på Adelgatan. Istället har jag alltså bara legat i sängen, jag har inte ens haft ork att titta på tv eller sitta vid datorn!! Nu har jag tvingat i mig lite middag och tänkte försöka ta mig ner till butiken här på hörnan för att köpa lite glass, det känns nämligen som att jag har tusen knivar som skär mig i svalget så fort jag sväljer!

Jag bjuder så länge på några magiska solnedgångsbilder som jag klippte av för någon vecka sedan då jag åt middag på Kajutan i Limhamn, det finns även en utsiktsplats på vägen ut till Bunkeflostrand som jag varmt kan rekommendera att besöka vid just solnedgången (nedersta bilden).

IMG_0047 IMG_0049

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.