Work day

Nu har jag i varje fall fått min antibiotika och jag har aldrig tidigare varit så glad över att få svälja en tablett, jag har tagit tre stycken idag och jag känner redan en stor skillnad.

Så snart jag kom hem ifrån vårdcentralen kopplade jag upp jobbdatorn och färdigställde vissa nödvändiga avstämningar för att sedan bädda ner mig och sova några timmar. Nu har jag suttit framför jobbdatorn hela kvällen och jag känner mig så enormt pigg jämfört med imorse, ni anar inte hur glad jag är för att känna dessa framsteg. Jag ska ta mig tusan fira efter den här antibiotikakuren!

Min fina lilla Miio har varit så söt och ”sympatisjukat” med mig, han har inte klagat en sekund på att vi bara har legat i sängen och knappt orkar gå ut. Min lilla själsfrände!

Jag har ju glömt att berätta för er angående stolen, jag beställde ju egentligen stolen med lite ljusare ben men fick ett tråkigt mejl tillbaks någon dag senare om att den vart restnoterad och att jag ej skulle kunna få den förrän i juni och blev istället tillfrågad om jag inte kunde tänka mig de mörka benen. Jag svarade att jag köper den om ni ger mig fri frakt och 15% rabatt och det fick jag, bara sådär! Jag tycker att den passar alldeles förträffligt in i min lilla kontorshall:

DSC_0232

DSC_0235

DSC_0241

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.