Todays

Det har blivit extremt dåligt med outfitbilder på sistone men det har ju sin förklaring då jag legat sjuk och dessutom hoppat rakt in i bokslutet när jag väl vart på benen igen, det får bli en bättring på det tills nästa vecka känner jag för visst är det roligt med outfitbilder?

Idag var det en sådan där morgon då man vaknar alldeles för trött och således snoozar på tok för länge så det fick bli till att kasta upp håret lite snabbt och hoppa i en gammal favorit ifrån H&M (som tyvärr fortfarande inte har blivit lagad, jag har ju ett litet slitage på framsidan av toppen men jag gillar den på tok för mycket för att kunna kasta den. Vi får se, jag har en kollega som i grunden är sömmerska och jag skickade ut lite hintar om att hon gärna fick hjälpa mig att laga den….hehe)

DSC_0225

DSC_0219

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.