Monday Morning

Så var måndagen här igen och jag känner mig enormt taggad inför denna veckan, jag ska redan idag kicka igång med träningen igen och det är något jag har längtar efter!! Jag mår dåligt av att inte få min regelbundna träning! I övrigt är jag väldans nöjd med helgen, jag har hunnit med att ta det lugnt, umgåtts med vänner, shoppat, myst hemma i lägenheten och busat med Lillkillen Miio.

Jag saknar dock min lilla bloggfotograf som är tillbaks först nästa vecka, tillsvidare får det bli något mindre bra bilder som jag själv lyckats knäppa av i all hast!

DSC_0019

DSC_0004

DSC_0039

Tröja och linne: Köpt i Mexico / Byxor: Bikbok

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.