Handelskammarens Årsmöte 2014

Oj, det blev en lång dag idag! Klockan har redan slagit halv tolv och det är först nu som jag faktiskt har tid till att sitta här vid datorn och skriva några rader! Fokus har idag varit på att nätverka och redan vid lunch mötte jag upp min förre VD ifrån Deloitte-tiden, vi hade sedan tidigare bokat bord på Atmosfär och precis som alltid levererade resturangen enligt förväntningarna och sällskapet var ju såklart också precis som alltid väldans trevligt.

Efter jobb mötte jag upp Linda för att tillsammans med henne gå på Handelskammarens Årsmöte där kvällens huvudtalare var ingen mindre än vår utbildningsminister och vice statsminister, han höll ett väldigt inspirerande tal på drygt en timme. Utöver det minglade vi med diverse entreprenörer ifrån alla olika branscher för att slutligen avrunda med en trerätters middag, en bättre torsdag med andra ord!

IMG_0235 IMG_0237 IMG_0239

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.