Landsturen fortsätter

I skrivande stund sitter jag på tåget mot Sölvesborg, jag och Miio ska spendera kvällen tillsammans med Mammi & Jockis. Jag tror bestämt att vi ska grilla och hänga på terassen ikväll, kan ju meddela att det är ganska frustrerande att sitta på ett tåg i detta vädret!

Hur som helst, jag måste nämligen lämna Miio hemma i Sölvesborg eftersom jag ska på Finanskonferens måndag-tisdag nästa vecka följt av nätverksträff direkt efter jobbet på onsdag! Man är lite handikappad när man inte har sin familj närmare och behöver ha någon som med kort varsel kan passa hunden!

Här kommer lite bilder ifrån imorse, det var helt underbart att vakna upp på landet! En ren och skär idyll! Vi startade dagen med en lång frukost följt av att släppa ut hästarna i hagen och avrundade sedan med en rundtur på gården då jag tog tillfälle i akt att fotografera lite grann.

Hur komiskt är det inte att Louise föräldrar har döpt hundgården till ”Stureplan”, det var faktiskt första gången som Miio blev lämnad i en hundgård och det gick över förväntan. Han och Boddis fungerade verkligen såååå bra tillsammans och det värmer i hjärtat när man ser hur roligt ens hund tycker att det är när han får busa med andra hundar!

DSC_0555

DSC_0557

DSC_0551

DSC_0605

Idag kom äntligen dagen då jag fick träffa Louise majestätiska hästar, vilka underbart präktiga djur! Jag har verkligen respekt för hästar och måste erkänna att jag är ganska nervös i deras närvaro, jag önskar att jag redan från barnsben hade lärt mig att rida!!

IMG_6446

DSC_0570

DSC_0589

DSC_0591

DSC_0627

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.