En sommardröm

Idag efter jobbet åker jag på två dagars Finanskonferens till Ystad, hela finansstyrkan flygs in ifrån hela världen så det ska bli mycket intressant. Konferensen inleds ikväll med middag på Bolsa Beach och klädkoden är ”Smart Casual”, vi har diskuterat fram och tillbaks om hur man ska tolka smart casual och det är ju alltid lika svårt! Jag har hur som helst valt att köra på ett något somrigt tema (förutsatt att jag lyckas införskaffa mig en underklänning under dagen då klänningen är något transparent!!) som jag faktiskt hade på en liknande middag då jag jobbade på LEO Pharma. DSC_0353 DSC_0352 DSC_0351 DSC_0356DSC_0243 DSC_0270     DSC_0281 Klänning: H&M / Pumps: Unisa / Väska: Michael Kors

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.