Min helg

Jag hoppas att ni har haft en mysig helg, min har varit mysigare än på länge! I fredags efter veckans obligatoriska spinningpass mötte jag upp min kille (ja, jag har gått och blivit med kille…eller när säger man att man faktiskt är ihop? Måste det gå ett visst antal dagar, eller ska man bara gå efter magkänslan och när båda två känner likadant så är det ”vi”? Nåväl, han är den enda killen jag tänker på och vill vara med så för mig är han min kille!) för en picknick i parken. Tanken var att vi skulle mötas upp i Pildammsparken men vädret slungades kraftigt om och slutligen hamnade vi i Magistratsparken och hann inte mer än att korka upp vinflaskan förrän himmelen öppnade sig, helt underbart mysigt då vi slog våra kloka huvuden samman och insåg att vi kunde sitta under ett träd och således fullfölja picknicken utan att bli blöta….

Här satt vi länge på en filt, drack vin, åt tapas och njöt av att helgen faktiskt var på ingång.

IMG_0406

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.