Ven

Jag kan verkligen rekommendera er allihop till att ta er ut till Ven för en dag, eller varför inte passa på att övernatta? Vi vart först något osäkra på om vi skulle bege oss med tanke på att vädret tidigare i veckan visade ösregn! När vi sedan vaknade på lördagens morgon och kollade in väder-apparna hade prognosen plötsligt ändrats och visade att det från klockan halv två skulle bli strålande sol. För en gångs skull kan jag intyga att vädergudarna höll vad de lovade, vi hade inte kunnat få bättre väder!!

Vi började med att hyra varsin cykel och begav oss sedan med kartan i högsta hugg, vår första destination var Hamnkrogen där vi länge satt och avnjöt en fantastisk lunch med tillhörande glas vin. Efter det gjorde vi ett stopp uppe vid kyrkan där vi slog oss ner på vår picknickfilt, korkade upp en flaska rosé och fortsatte att njuta av lugnet och det fina vädret. Eftersom vi hade planer för kvällen hemma i Malmö begav vi oss hem redan vid femtiden, jag hade dock kunnat stanna ytterligare några timmar så jag tror baskemej det får bli ännu ett besök i sommar.

Det blev tyvärr inte så mycket foton som jag egentligen hade velat, det är alltid så känsligt det här med att plocka fram en kamera i tid och otid och de flesta tycker ju bara att det är jobbigt (hur man nu kan göra det!!), för mig är det mitt största intresse så jag tror bestämt jag måste öva upp mitt sällskap inför kommande utflykter!

DSC_0004

DSC_0024

DSC_0007

DSC_0008

IMG_0410

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.