PW nästa

Härlig start på den här veckan! Jag kom ganska nyligen hem ifrån gymmet där jag mötte upp min kille (känns fortfarande ganska ovant att skriva detta, haha) för en timmes gympass och nu har jag precis ätit upp min medköpta sallad följt av en proteinbar som jag i ärlighetens namn åt enbart för att jag var sötsugen!!

Nu ringde precis Amanda och frågade om jag vart sugen på en spontan PW, det är inte ofta jag har möjligheten till att göra spontana ”inhopp” då jag allt som oftast har ett fullspäckat schema men ikväll passar det alldeles utmärkt så nu ska jag snabbt byta om och möta upp henne vid Pildammsparken. Vi hörs lite senare!!

DSC_0057

Jag fick förresten en spontan present idag, bara sådär! Hur glad blir man inte av det?? För tillfället sprudlar jag, det känns nästan lite overkligt!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.