Party every morning

Idag hade jag en frukost-dejt på Espresso House innan jobbet, det ni! Det betydde med andra ord att jag inte hann med att snooza en endaste gång och hörrni, det är faktiskt då jag mår som bäst för då får man så mycket mer ut av dagen. Om jag ska vara ärlig så är jag lite ur fas vad gäller bloggandet, jag känner mig inte alls lika pepp på det som jag brukar och jag vet i tusan hur jag ska få tillbaks motivationen. Jag kanske borde köpa mig en ny vassare kamera?!

Nu har jag precis ätit upp kvällens sallad och precis som igår har det även slunkit ner en liten proteinbar..

DSC_0072

Klänning: H&M / Kavaj: Sytt upp i Shanghai / Väska: Michael Kors / Pumps: Unisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.