Nationaldagen

Oj, jag har ju inte uppdaterat bloggen sedan i tisdags!! Det här är ju inte okej! Ska försöka att bättra mig på den punkten för än vill jag ju inte avsluta min karriär som bloggerska!

Precis alla mina planer för nationaldagen blev totalt strukna så sent som igårkväll! Tanken var ju att min kära Mammi skulle komma ner och bo över här tills imorgon eftersom vi hade storslagna planer på att ta oss över till Köpenhamn tillsammans med Lillebror och helt enkelt bara njuta av varandras sällskap. Men eftersom den där förbaskade tågstrejken vägrar att ge med sig blir det lite svårt för mor att ta sig fram och tillbaks ifrån Sölvesborg, trist! Inte nog med det så hade jag och min gamle vapendragare Sofiero äntligen beslutat oss för att ”catcha” upp lite missad tid i varandras liv och jag skulle dessutom få träffa lilla Tuvis igen (det har verkligen skett på tok för sällan!!) men dessa planer sprack på grund av sjukdom så nu sitter jag här i all min ensamhet tillsammans med lille Miio. Vi har beslutat oss för att ta en riktigt lugn förmiddag, jag ska sortera lite i min garderob och alla lådor som jag efter hand har fyllt till bristningsgränsen!

Det är hur som helst riktigt skönt med en ledig fredag och tiden får helt enkelt avgöra vad som händer ikväll. Imorgon firar ju min bästaste Lindie sin födelsedag och det gör hon med buller och bång så jag kan i och för sig behöva en lugn dag och ladda batterierna inför vad som komma skall…

DSC_0148

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.