Operation utsortering

Jag har verkligen en sådan där typisk hemmadag då jag får gjort sådana där saker som man annars aldrig tar sig tid till, jag har sorterat ut hela klädkammaren samt garderoben så nu är jag mer än redo för årets loppisrunda! Jag har dessutom rensat vinden så nu har jag säkert 4-5 lådor med saker som måste säljas asap! Jag tycker inte om att kasta varken materiella ting eller mat så därför har jag under senare år åtminstone en gång om året gett mig tusan på att få sålt så mycket som det går innan jag slutligen skänker bort kvarstående till välgörenhet.

Utöver min alldeles förträffligt effektiva städdag har jag hunnit med att bli utmanad på en löptur tillsammans med min poliskompis D och det är med stolthet jag kan säga att jag vann med hästlängder!! Hans kondition var inte riktigt i nivå med min men han har lovat att tills nästa gång han vågar utmana kommer han att ge igen med ett bättre motstånd.

DSC_0152

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.