En tröttis

Ojojoj vilken afton jag hade igår! Den bästa på länge och jag var på ett riktigt party-mood, precis som på den gamla goda tiden då man inte hade sådana bekymmer som åldersnojja och liknande! Linda hade styrt upp det så himla bra och det var en härlig mix utav människor som kvällen till ära entrade hennes våning! Jag kom dock inte hela vägen ut men det är en annan story, det var väl dessutom lika bra med tanke på att jag var riktigt bra i gasen! Jag till och med svepte en och annan shot vilket inte hör till vanligheterna…

Idag har jag varit oförskämt pigg med tanke på förutsättningarna, till och med så pigg att jag och Karin möttes upp för lite träning i Pildammsparken. Hur skönt som helst! Nu har dock tröttheten kommit ikapp och jag tror baskemej att jag kryper till kojs trots att klockan endast slagit 20!

IMG_0823

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.