Måndagspigg

Mitt mål var att stiga upp redan kvart i sex imorse, tror ni att jag lyckades? Nej, precis! Istället snoozade jag till klockan 07:00 men lyckades hur som helst kliva in på kontoret vid åtta så det var ingen smärre katastrof. Jag har nämligen en del att stå i den här veckan och tänkte att jag kunde nyttja en extra timme på morgonen istället för att behöva jobba så himla sent, men den taktiken verkar således inte fungera för mig! Vi får se hur det går imorgon!

Nu har jag precis varit ute på en PW, ätit proteinpannkakor och passar på att lyxa till det med lite glass innan jag strax ska starta jobbdatorn här hemifrån. Tills vidare bjuder jag på en gruppbild ifrån helgens partaj hemma hos Lindie, har jag förresten nämnt att hennes lägenhet är helt fantastisk?

10329843_10152219570322198_2677418906941279505_o

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.