Midsommarafton

Sådär, då var midsommarplanerna äntligen spikade! Vi blev sedan en tid tillbaks inbjudna till en traditionsenlig midsommarfest i Kungshamn men har länge velat fram och tillbaks om vi faktiskt skulle dit eller inte och nu när vi väl tagit beslut om att deltaga var såklart varenda boende i hela Kungshamn med omnejd fullbokat!! Slutligen (läs: idag!!) lyckades dock Linda få napp gällande en lägenhet som visserligen ligger väldigt centralt MEN som på bilderna ser allt annat än fräsch ut!

Yes, där vi ska spendera två nätter!! Men vi resonerar som så: att vi ska ju faktiskt bara sova där och kommer i princip inte att spendera någon som helst tid inomhus så låt nu vädergudarna vara på vår sida. Platsen för midsommarfesten ska hur som helst vara idyllisk…

Natur 050 kungsh100710_228_640

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.