Min hårfärg

Det blev ju faktiskt väldigt bra med hårfärgen, så himla skönt att slippa passa tider och kunna göra detta lite senare på kvällen när man faktiskt har tid över! Kvällen ska ägnas åt att städa min lägenhet och dessutom packa inför midsommar! Vi bestämde oss nämligen lite hastigt och lustigt att vi ska bege oss redan imorgon efter jobbet, första anhalten blir Göteborg där jag har bokat in sällskapet på ett anrikt hotell från 1700-talet (ska försöka hinna med att publicera ett inlägg med bilder ifrån hotellet under morgondagen).

Vi lyckades få en riktigt bra deal via Secret Escape och jag som fullkomligt älskar att bo i slottsliga rum känner mig väldans nöjd med tanke på att vi endast spröjsar 500kr per person och då ingår frukostbuffé. Vi kommer minst sagt att få en chock då vi sedan ska checka in i den skabbigaste lägenheten jag någonsin skådat, skämtosido (så illa är det förhoppningsvis inte).

DSC_0261

 

DSC_0289

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.