Mors dag

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det våra kära mammors alldeles speciella dag! Sådana här hyllningsdagar tycker jag är en perfekt påminnelse till att visa sin uppskattning, det är så himla enkelt att man glömmer bort att berätta för sina nära och kära hur mycket vi faktiskt tycker om dem! Våra mammor har ju onekligen varit en stor del i våra liv och vi har så himla mycket att tacka dem för så jag hoppas att ni precis som jag har skänkt er mamma en extra tanke och även visat er uppskattning.

Jag har ju dessvärre inte min mamma inom räckhåll här i Malmö men jag och min Lillebror bestämde oss för att ge henne något alldeles speciellt i mors dag present och eftersom hon precis som jag varit ute efter en ny klocka passade vi på att ge henne ett bidrag till att köpa sig en ny. Idéen till presenten väcktes då jag precis som jag tidigare nämnt såg att Klockmaster i utvalda butiker (Södergatan här i Malmö, Forumgallerian i Uppsala, Tanneforsgatan i Linköping, Vasagatan i Västerås och Köpmansgatan i Örebro) har en kampanj där man får 20% rabatt på just den klockmodellen jag själv valt att införskaffa vilket jag tycker är ett kanonerbjudande.

IMG_6278

Kampanjen pågår till och med den 18e juni och gäller för följande två modeller som passar till både kille och tjej, det enda man behöver göra är att nämna ”TRIWA vårkampanj” i kassan:

TRIWA – Ivory Lansen Chrono 

TRIWA – Rose Lansen Chrono

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.