spetsklänning

För er som ska på bröllop i sommar och ännu inte har hittat den rätta outfiten kan jag varmt rekommendera er att spana in sortimentet hos Esprit, dessvärre verkar de inte ha så många storlekar på lager i sina butiker men luras inte av det utan gå in på hemsidan och fyll i ”bevakning” på den klänningen och storleken som ni önskar så får ni ett mejl så snart den åter har kommit in i sortimentet. Riktigt smidigt, jag beställde tre stycken på detta viset eftersom de var slutsålda i butiken och även på nätet när jag först kollade…

IMG_7524

IMG_7523

IMG_7531

Klänning: Esprit / Pumps: GANT / Väska: Footlight / Klocka: TRIWA

IMG_7519 IMG_7514

IMG_7529

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.