MODELIVE tävling

Äntligen händer det lite grejer här i Malmö, det finns väl ingen som kan ha missat årets absolut största mode-event som går av stapeln helgen den 23e-25e oktober?

Det är nämligen dags för premiären av MODELIVE som är Malmös nya publika mötesplats där du som besökare får möjligheten att uppleva mode och skönhet LIVE på scen. Självklart kommer detta exklusiva arrangemang att äga rum på Clarion Malmö Live och vad är väl mer passande än att hosta ett mode-event på vårt fantastiska centra som har satt Malmö på kartan? Visionen är att arrangemanget ska växa med åren, att utställare och samarbetspartners ska få möjligheten till att synas på ett exklusivt och nytänkande sätt och givetvis att det ska förbli en publik mötesplats för oss besökare.

Modelive-KOI-flyer-A6För er som, precis som jag, avgudar Lars Wallin och hans fantastiska kreationer är detta ett ypperligt tillfälle där han visar sina klänningar i en installation. Han har en ny ready 2 wear kollektion som ska bli väldigt spännande att se och för er som vill ha det lilla extra finns det även exklusiva VIP-biljetter att köpa där du LIVE få möjligheten till en exklusiv visning och ett möte med självaste designern him self där han berättar om sin resa och karriär. Är du modeintresserad är detta verkligen ett event du inte bör missa!

Tillskärarakademin Malmö kommer att hålla en designtävling med Lars Wallin och VD Elin Frendberg (Swedish Fashion Council) i juryn, en manlig modelljakt med Sweden Models kommer äga rum och som om inte detta vore nog blir det även en MODEFEST med bandet Urban Ninjas och Dj:s följt ev en efterfest på KOI. För mer information finner ni det fullständiga programmet här (klick).

KS151008_6398TÄVLING:

Nu har jag och Linda fått den exklusiva möjligheten att lotta ut hela fyra “två dagars biljetter” var (ej VIP-biljetter) och det enda ni behöver göra för att delta i tävlingen är att lämna en kommentar med en motivering till varför ni vill vinna. Jag kommer såklart inte att publicera kommentarerna men det är viktigt att ni anger ert fullständiga namn och mejladress då jag kommer att skicka biljetten via mejl. Vinnarna drar jag tisdagen den 20e oktober så se nu till att kommentera flitigt så hoppas jag att vi ses på plats!

Man kan även köpa sin biljett här (klick).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.