Mot nya äventyr!!!

collage

Vinterns resa är bokad! Det är äntligen dags för oss att pricka av ännu TRE destinationer på vår Bucket List, vi ska nämligen införliva drömmen om att åka på safari och det sker om en alldeles väldigt snar framtid. Det är nämligen bara lite mer än en månad tills vi reser och jag kan verkligen inte förstå det!!! Oj vad jag längtar och oj vad jag vill att tiden fram tills dess ska gå snabbt!!!

Att styra en safariresa är inget man gör i en handvändning, det krävs minimalistisk planering för att synka alla transportmedel och aktiviteter som man vill hinna med. Framförallt när man som vi har skräddarsytt hela resan och måste åka på vissa angivna datum för att ens kunna hålla fritt från jobb.

Men nu fick vi slutligen till det!! Sydafrika & Krugerparken, Zimbabwe & Victoriafall och sist men inte minst en vecka på Mauritius!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.